• Kniparmscherm-01
  • Kniparmscherm-08
  • Kniparmscherm-10
  • Kniparmscherm-11
  • Kniparmscherm-13

Knikarmscherm

Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3,5 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte in uw huis en in de tuin. De oerdegelijke knikarmen garanderen een vrije doorloop onder het scherm.
Uiteraard is ook het zonweringdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend.
De vele kleuren en dessins zijn zo te combineren dat ze perfect harmoniëren met uw omgeving.

Bediening

Knikarmschermen zijn met de hand te bedienen maar ook elektrische bediening met een eventuele afstandsbediening is mogelijk.

Zon-/windmeter

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt het scherm comfortabel in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat het scherm automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Ook hier behoort een afstandsbediening tot de mogelijkheden.

Brochure

Bekijk hier de brochures

KnikArmscherm_Linea_cover_Graafschap_zonwering KnikArmscherm_Primo_cover_Graafschap_zonweringKnikArmscherm_cover_Graafschap_zonwering KnikArmscherm_Naos_cover_Graafschap_zonwering KnikArmscherm_Polaris_cover_Graafschap_zonwering  KnikArmscherm_Situla_cover_Graafschap_zonweringKnikArmscherm_Wega_cover_Graafschap_zonwering