Service & Onderhoud

Service

Ondanks door ons hoogwaardig gebruikte materialen weinig onderhoud behoeven, zal regelmatig reinigen en een periodieke controle van het systeem wel bijdragen aan een verhoging van het gebruiksgenot. Op deze wijze wordt de invloed van omgevingsfactoren tot een minimum beperkt en eventueel daarmee samenhangende gevolgen vroegtijdig gesignaleerd. U kunt het reinigen van uw zonwering bijvoorbeeld regelmatig laten uitvoeren bij het wassen van de ramen terwijl u voor de jaarlijkse inspectie een service contract afsluit met ons.

Wij informeren u hierover graag.


Onderhoud

Door weersinvloeden ontstaan vlekken en lekstrepen die uw zonwering ontsieren. Voor het verwijderen hiervan hebben wij een complete serie reinigings-/onderhoudsproducten en reparatiemiddelen. Al deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van uw zonweringen en rolluiken.


Met onze reinigingsproducten kunt u zowel het doek als de profielen grondig schoonmaken en ontvetten. De middelen verwijderen alg, aanslag en zwarte strepen. Daarnaast kunt u het doek Doekwaterdicht impregneren.Met een Profielwax behandelt u het aluminium. Deze wax beschermt het profieloppervlak voor ten minste een half jaar.


Deze producten zijn los en als set - in een handige afsluitbare emmer - verkrijgbaar.


Alg, aanslag of zwarte strepen op uw zonwering of rolluiken?

Voor het verwijderen hiervan bieden wij een complete serie producten aan op het gebied van reiniging, onderhoud en reparatie.


Onderhoudswerkzaamheden en reparaties

Mocht u zonwering nodig aan onderhoud toe zijn zoals bijvoorbeeld het vervangen van bandjes of wilt u nieuwe losse onderdelen, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.


Jaarlijkse Service beurt

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan voor uw jaarlijkse service.

0:00
0:00

Service of onderhoud nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

GZ Zonwering | e-mail: g.walraad@upcmail.nl | telefoon: 06 45180395