Multi inzetbare LockScreens

LockScreens

LockScreens houden zonlicht en warmte tegen. In gesloten positie weren ze ook insecten wat optimale ventilatie mogelijk maakt. Bovendien zijn de screens in alle posities windvast.


Dankzij de ingenieuze en unieke ritsgeleiding kan de LockScreen ook dienen als windscherm, bijvoorbeeld onder een terrasoverkapping, een balkon of bij een tuinhuis. Daarnaast maakt de rits de LockScreen uitermate geschikt voor grote ramen.


LockScreens zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar.

Afhankelijk van het soort doek kunt u naar buiten blijven kijken. Omdat er geen opening is tussen de geleider en het doek, is de LockScreen, in combinatie met verduisteringsdoek, heel geschikt als verduisteringsscreen.


Bediening

Standaard worden de LockScreens uitgevoerd met elektrische bediening. De motor is geïntegreerd in de doekrol, waardoor de bediening onzichtbaar is en de screen mooier oogt.


Vormgeving

De screen is stijlvol vormgegeven, perfect afgewerkt en eenvoudig te bedienen. Dankzij de keuze uit verschillende modellen (schuin, recht en afgerond) vormt de LockScreen een harmonieus geheel met de gevel.


RitsgeleidingLock

Screens hebben ritsgeleiding: een ingenieus systeem waarbij het doek en de geleiders een gesloten geheel vormen.


PDF

0:00
0:00

Interesse in Lockscreens?

Vraag ons geheel vrijblijvend een offerte op maat.

GZ Zonwering | e-mail: g.walraad@upcmail.nl | telefoon: 06 45180395