Zonwerende en verduister Screens

Screens

Screens houden zonlicht en warmte tegen. In de zomer blijft het daardoor binnen aangenaam koel. Zo kunt u kosten besparen op klimaatbeheersing. Screens zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar. Het doek is behalve zonwerend ook vuil- en waterafstotend. Het heeft een doorzicht van donker naar licht, waardoor u er - alleen van binnen naar buiten - doorheen kunt kijken. De mate waarin hangt af van de kleur en het soort screendoek. Een screen met doorzichtdoek is heel geschikt voor bijvoorbeeld woonkamers en kantoren.


Voor toepassingen waarbij volledige verduistering nodig is, bijvoorbeeld bij babykamers, is verduisterend doek de oplossing.


Bediening

Screens kunnen - zowel binnen als buiten - worden uitgevoerd met band-, koordbediening of een windmerk met slingerstang. Ook elektrische bediening - eventueel met afstandsbediening - is mogelijk.


Zon-/windmeter

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt de screen comfortabel in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat de screen automatisch naar beneden zakt of omhoog wordt gehaald. Natuurlijk behoort afstandsbediening tot de mogelijkheden.

PDF

Interesse in Screens?

Vraag ons geheel vrijblijvend een offerte op maat.

GZ Zonwering | e-mail: g.walraad@upcmail.nl | telefoon: 06 45180395